Nordicbet bonuskoodi

img

Vad är vape och kan man se skillnad på eciggen och standard cigaretter? Det är el cigg som har ett slags munstycke samt som röks precis som vanliga cigg fast till skillnad från dom så finns icke de farliga beståndsdelarna. Även i duggar varningarna tätt på nätet - för samtliga Nordicbets bolag.

Här kan du få särskilda rabatter samt erbjudanden som gör att du sparar mycket pengar på att beställa på nätet. En normal utdelning för samtliga korrekta nummer ger dock endast 12 euro. Det är ett lotteri som personer över hela världen spelar på. Det är många som vunnit och får vara med om att bli mångmiljonärer, vilket händer varje vecka.

Då det därpå visar sig att Nordicbet använt just denna typ av villkor för att konfiskera” 15 miljoner från ett anlitat Svedalabaserat reklambolag så ringer varningsklockorna. Röka el cigg eller röka helt vanliga tobakscigaretter. Det tycks mer vara så att vissa intresseorganisationer vill att det ska vara så och därför så varnar man för cigaretterna istället för att poängtera fördelar med e cigg som faktiskt är belagda.

TV4 gjorde reportage om hur Nordicbet utnyttjar spelmissbrukare (en hemsk obotlig psykisk sjukdom) till att fortsätta spela. Vissa intresseorganisationer vill få oss att tro att el-cigaretten är lika farlig som vanliga cigg men så är inte fallet. Chansen är emellertid enorm att lirare lämnar Nordicbet enär de fortsätter med sina metoder att lura alla samt envar med hjälp av oskäliga avtalsvillkor, nu senast la man beslag på sportbettingvinster på detta sätt.